Noutati tablete

NOVO7 ELF

Prezentare

Tableta NOVO7 Elf este fabricata din plastic, ceeea ce o face rezistenta la lovituri si usoara. Cu o grosime de doar 11.2 mm si o greutate de 360g, este usor de utilizat acasa sau de luat in vacanta cu prietenii sau familia.

Prezentare tableta NOVO7 Elf

Icons

Ecran

NOVO7 Elf are un ecran capacitiv de 7 inch, cu un unghi de vizibilitate de 150°, care recunoaste pana la cinci atingeri simultane.

Cu o rezolutie de 1024 x 600, tableta are o imagine clara si culori vibrante, redand fara nici o problema videouri FULL HD 1080p.

Tableta are implementat G-sensor, imaginea schimbandu-si pozitia in functie de cum sta aceasta.

Ecran tableta NOVO7 Elf

Conexiuni

Poti pastra legatura cu toti prietenii din retelele de socializare cu ajutorul tabletei, oriunde este disponibila o retea WiFi. NOVO7 Elf vine cu o conexiune WiFi 802.11 b/g/n, iar pentru optiunea 3G va trebuie un adaptor.

Conexiunea HDMI permite transmiterea continutului de pe tableta pe orice sistem audio-video care dispune de conexiune HDMI.

Alte conexiuni disponibile sunt un jack de 3.5 mm pentru audio, un mini USB si un cititor de carduri Micro SD.

Conexiuni tableta NOVO7 Elf

Sistem de operare

Tableta vine echipata cu un procesor Allwinner A10 1.2 Ghz(cu o frecventa maxima de 1.5Ghz), o memorie DDR3 de 1G si o unitate de procesare grafica Mali 400.

NOVO7 Elf foloseste cel mai popular sistem de operare pentru tablete la ora actuala: ANDROID 4.0 Ice Cream Sandwich, permitand descarcarea de aplicatii noi din Google Market/Google Play

Capacitate de stocare

Memoria interna a tabletei este de 8 GB, dar se poate ajunge pana la 32 GB prin conectarea unui card microSD de 16GB.

Camera

Tableta are incorporata o camera frontala de 2.0 MP pentry Skype si video-chat.

Baterie

Tableta foloseste o baterie de 3700 mAh care ii ofera o autonomie de lucru de pana la 6h.