Noutati tablete

PNI HD01

Prezentare

Tableta PNI HD01 este fabricata din plastic, cu spatele usor cauciucat, ceea ce o face usoara, rezistenta la socuri si placuta la atingere. Cu o grosime de 13 mm si o greutate de 347g, este usor de folosit acasa sau in calatorii.

Prezentare tableta PNI HD01

Icons

Ecran

Imaginea e clara, ecranul avand culori vibrante, suficiente pentru navigarea pe web si divertisment. Deasemenea, tableta vine cu un ecran capacitiv de 7" care recunoaste pana la cinci atingeri simultane.

Desi are o rezolutie de 800 x 480 tableta reda fara nici o problema videouri FULL HD 1080p. Nu se observa nici un lag vizibil, fiind un dispozitiv de divertisment minunat.

Tableta are implementat G-sensor, imaginea schimbandu-si pozitia in functie de cum sta aceasta: vertical sau orizontal.

Ecran tableta PNI HD01

Conexiuni

Poti pastra legatura cu toti prietenii din retelele de socializare cu ajutorul tabletei, oriunde este disponibila o retea WiFi. PNI HD01 vine cu o conexiune WiFi 802.11 b/g/n, iar pentru optiunea 3G va trebuie un adaptor.

Conexiunea HDMI permite transmiterea continutului de pe tableta pe orice sistem audio-video care dispune de conexiune HDMI.

Alte conexiuni disponibile sunt un jack de 3.5 mm pentru audio, un USB 2.0, un mini USB si un cititor de carduri Micro SD.

Conexiuni tableta PNI HD01

Sistem de operare

Tableta vine echipata cu un procesor Allwinner A10 1.2 Ghz, o memorie de 512MB RAM si o unitate de procesare grafica Mali 400.

PNI HD01 foloseste cel mai popular sistem de operare pentru tablete la ora actuala: ANDROID 4.0 Ice Cream Sandwich, permitand descarcarea de aplicatii noi din Google Market/Google Play - practic aveti acces la zeci de mii de aplicatii din toate domeniile, de la divertisment la aplicatii business.

Capacitate de stocare

Memoria interna a tabletei este de 8 GB, dar se poate ajunge pana la 32 GB prin conectarea unui card microSD.

Camera

Tableta are incorporata o camera frontala de 1.3 MP pentry Skype si video-chat.

Baterie

Tableta foloseste o baterie Li-Ion de 3100 mAh care ii ofera o autonomie de lucru de pana la 5h.