Noutati tablete

PNI HD76

Prezentare

PNI HD76 e mai mult decât o tabletă - este telefonul, navigaţia, centrul tău multimedia la purtător.

Pentru prima dată, chipsetul MediaTek MT6575, un ARMv7 Cortex-A9 la 1.0Ghz ce este folosit cu succes de mai multe modele de telefoane dual-SIM a fost portat la o tabletă, oferind astfel toate avantajele pe care acest chipset le oferă pe un ecran capacitiv de 7 inch.

Prezentare tableta PNI HD01

Tableta, cu o rezolutie de 1024 x 600, are implementat G-sensor, imaginea schimbandu-si pozitia in functie de cum sta aceasta: vertical sau orizontal.

Ecran tableta PNI HD01

Conexiuni - Tableta dual-SIM cu 3G si GPS incorporat

HD76 de la PNI permite inserarea a două SIM-uri (Orange, Vodafone, Cosmote, RDS) şi puteţi fi sunat pe oricare din cele 2 SIMuri. SIMul 1 poate fi folosit pentru transfer de date 3G(până 7.2Mbps), testat Orange.

HD76 este dual-standby, ceea ce înseamnă că în timpul unei convorbiri telefonice va fi activ doar SIMul curent, la apelarea celuilalt SIM apelantul va fi informat că telefonul este închis.

Dacă pentru majoritatea tabletelor de pe piaţă pentru 3G e nevoie de un stick achiziţionat separat, PNI HD 76 nu doar elimină această necesitate, dar poate fi folosită ca un router 3G - permite accesul altor dispozitive la internet, acestea conectându-se prin wi-fi la tabletă!

PNI HD76 poate fi folosit ca sistem de navigaţie prin satelit. Tableta foloseşte indicatorii geografici preluaţi de la sateliţi, fără a avea nevoie de acces permanent la internet. Dacă aveţi acces la internet prin 3G tableta poate îmbina în mod inteligent informaţiile de la sateliţi cu A-GPS, permiţând astfel localizarea în orice moment, chiar şi în tuneluri sau interiorul clădirilor.

Conexiuni tableta PNI HD01

 

Tableta PC dual - camera

Această tabletă dispune atât de o cameră frontală cât şi de una dorsală - puteţi astfel folosi tableta dvs. PNI HD76 pentru a efectua apeluri video la o calitate foarte bună video, dar şi audio.

Tableta vine chiar cu Skype preinstalat şi permite şi instalarea oricărei alte aplicaţii similare din Google Play.

Radio FM (cu RDS) si FM transmitter

Conectaţi căştile primite odată cu tableta şi puteţi asculta postul dvs de radio FM preferat, oriunde vă aflaţi.

Mai mult decât atât, puteţi folosi funcţia de transmiţător FM pentru a asculta muzica preferată în format MP3, sau chiar direct de pe youtube, prin intermediul radioului din maşină sau de acasă.

Jocuri si filme online

PNI HD76 poate accesa conţinut multimedia de pe siteurile bazate pe tehnologia Adobe Flash - siteuri ca Youtube, Voyo sau Vplay pot fi accesate cu browserul implicit, prin wireless sau 3G.

Puteţi descărca cele mai noi jocuri din Google play, procesorul grafic PowerVR SGX531 ULTRA cu care tableta PNI HD76 vine face faţă cu succes jocurilor, dar şi filmelor.

4 motive pentru care PNI HD76 este cea mai buna alegere:

 1. este perfectă pentru vacanţe şi/sau drum lung
  • împreună cu un soft de navigaţie, vă ajută să ajungeţi la orice destinaţie
  • poate fi alimentată de la brichetă, cu ajutorul adaptorului opţional
  • poate fi folosită ca FM transmitter
  • poate furniza acces la internet prin 3G pentru toate telefoanele din maşină, în acelaşi timp
 2. baterie de capacitate generoasă - 4000 mAh, împreună cu un set de funcţii rar întâlnite la o tabletă (GPS, dual sim, 3G inclus, bluetooth)
 3. poate fi conectată la TV prin HDMI pentru a reda filme, poze sau muzică sau pentru a avea la dispoziţir un ecran generos pentru jocuri.
 4. apeluri video prin Skype sau Yahoo Messenger